Lupiner!

Överallt är dem, i varenda kurva och raksträcka efter vägarna sträcker de sig stolta mot himlen i alla tänkbara färger. De blå är väl vanligast och de ljusare mer sällsynta som exempelvis vita eller rosa. Denna växt som från början var vanliga i våra trädgårdrar har rymt ut i naturen och sprider sig som ogräs, men vackra är dem. Tror faktiskt de är mer sällsynta i trädgården än utanför nu.
Invigde nya grillen i ikväll, en typ klotgrill från meco fast i rektangulär form. Första tändningen började det osa bränd färg av den! Ett moln av rök kom från utsidan av grillen och det luktade inte gott. Aja, får hoppas den inte blir så något mer...en grill ska väl tåla hetta, eller?
Blev iaf lättgrillat. B och P halstrade lax i foliepaket med smör, citron och färsk gräslök från trädgården. Själv stekte man på några hederliga hamburgare kryddade med peppar, chili explosion och honungsmarinad, mums. Dessa serverade jag med friscobröd, dressing, ketchup, bostongurka och johnnys senap. B hade även gjort helstekt färskpotatis i ugn med olivolja och flingsalt. Tror jag ska grilla resten av sommaren nu :D



Bilderna är gjorda med mitt nya Sigma EX 10-20mm objektiv, väldigt trevligt vidvinkelzoom objektiv.



Det var allt, ciao!
//P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0