Gammal

Jaha, efter ytterligare några veckor med utbildning  på Electrolux Forum i Stockholm så kan man äntligen lite mer om spis/ugn och häll. Mycket givande vecka nere i Stockholm må jag säga, och inte för att skryta ;D men jag blev kursetta =)

Fotografering har det blivit dåligt med. I måndag var jag kattvakt och passade på att fotografera en blåmes hos mor och far.

Idag har det varit kalas i förskott hos oss. jag fyller nämligen 29år i morgon. Valde att ha kalas idag för alla i familjen är bortresta imorgon.
Smörgåstårta med öl/vin dricka och kaffe och hemmagjord daimglass har det bjudits på idag ;D

Sprinten (Alfa Romeon jag ägnat en himla massa 100 timmar på) har jag besökt Ockelbo för att hämta en bättre beg. tank som började läka i höstas, och därför behöver bytas ut. Hittade också lite extra godis där (som bara en inbiten alfanörd uppskattar) till ett mycket bra pris, tack Jörgen!

Imorgon blir det fest på Active (gymmet där jag tränar) med mat och underhållning. 90-personer var anmälda igår! Det ska bli roligt, och dessutom på min födelsedag, så det blir "kanske" full fart :P

Ska träffa en släkting imorgon och diskutera lite fotografering till omslag och promobilder till hans (och hans bands) nya skiva. Ska bli kul!
//Peter

image5
(Bilden på Blåmesen är från Nyhem, Söderhamn, Hälsingland och är fotograferad 24 mars 2008 hos min mor och far med Samsung GX-10 och D-Xenon 50-200mm.)

Mars!

Snart så är våren här! Fast om vi kollar på vädret är det vår och vinter varannan dag nu. Imorse snöade det mycket, det var slaskigt och halt på E4:an mot Hudiksvall. Runt 10-tiden var vi klara för avfärd till våra kunder. Nu var det helt plötsligt klarblå himmel och skinande och värmande sol. 2 timmar senare var det genommulet igen...suck.

Lirade en hel del GH III i helgen, tillsammans med min Bea och hennes bror och lillasyster. Det var kul! Men ack så svårt... Bea har verkligen fått in snitsen nu. Hon klarade 2st låtar med 100% idag på medium svårigheten, imponerande kan jag bara säga med lite, ja lite då bara, avundsjuka :P

Nästa vecka bär det av till Stockholm för "het" kurs. Spisar i allmänhet med ugnar och hällar och allt vad det innebär. Det ska bli kul! Spisar idag med tillexempel induktion, är allt annat än okomplicerade - det blir nog en välbehövlig kurs. Kameran följer med mig dit tänkte jag, kanske finns tid till lite fotograferande och kanske kan man göra någon bra bild.

Tränat har jag gjort idag också (ni kan sluta vifta med intresseflaggorna nu) och det gick faktiskt bra. Jag och löpbandet är väl inga direkta vänner (och kommer troligtvis aldrig att bli det heller) men viktlyftandet gick förhållandevis smidigt. Det känns alltid lika skönt efter träning. Belöningen blev en "Hastkaka" med röda vinbär och lite vaniljvisp som Bea bakade igår, ack så gott det var =)
//Po

image4
(Fjädern är fotograferad på en av Skatöns stränder, Hälsingland den 17 februari 2008 med Samsung GX-10 och Samsung D-Xenon 50-200mm)

RSS 2.0