Äntligen!

Efter att ha väntat och väntat, tjatat och tjatat (i 25 dagar) så har AF och ett utbildningsföretag fixat till så att jag går som lärling till reparatör av kyl/frys/tvätt/disk osv. maskiner!

Efter min lärlingstid kommer jag att få norra Hälsingland som mitt arbetsområde, inte helt fel med den underbara naturen däruppe! Kameran kommer att bli en trogen följeslagare i väntan på rätt ljus :D

Har precis lirat av en salva på Guitar Hero III - Legends of rock. Än så länge kör jag på medium med varierande % sats på mina låtar :D The Killers - When you were young hör till en av favoriterna som jag lyckats skrapa ihop 95% träff på tonerna, aja, det ska bli bättre.

Har inte bloggat på ett tag. Har inte tagit mig tid. Har vart så mycket annat. Datorn har strulat så det räcker och blir över i flera år tror jag... Det började med att jag skulle installera ett PCI-express trådlöst nätverkskort med 802.11n teknologi. Det ska väl normalt vara gjort på 5-10 minuter. Vad sägs om 5-10 timmar...suck...dubbelsuck. IRQ krockar, för stor chipsetkylare, dåligt konstruerat vattenblock för chipset, BIOS strul. Nu fungerar den bra igen, frågan är hur länge.

Förra söndagen tog jag och Bea en utflykt till Skatöns naturreservat. Det blev en trevlig promenad och några nya bilder. Det hela avslutades med korvgrillning på en dåligt fungerande engångsgrill, men tänk vad korv smakar bra utomhus ;)

Snart är det vår, även om dagens snöväder inte är/var så kul...
//Po

image3

(Bilden är fotograferad på utsidan av Skatön, Hälsingland den 17 februari 2008 med Samsung GX-10 och Samsung D-Xenon 50-200mm)

Vintern...

Även fast vintern har pågått ett tag är det först nu jag börjar känna av den. Kallt, kladdigt och... vackert. Det är lätt att vid en promenad i snö och slask att bli egoistisk och längta till våren och sommaren. Men från bilen känns vintern annorlunda. Alla vyer, känslor och ljusspel som passerar från bilens varma cupé, bilder finns överallt.

Sen finns det såklart de som inte vill att vintern ska försvinna, barnen. Vintern är verkligen barnens årstid. Julen, snö och lek, de har det roligt nu :D och javisst, det finns ju saker för vuxna att göra också; Tv-spel (Wii & PS2 med Buzz och SingStar), fotografera, sällskapsspel osv....men vintern kan vara lång...så snart får den vara slut :P
//Po

image2
(Bilden är fotograferad vid Maden i Söderhamn den 29 augusti 2007 med Samsung PRO 815)

Välkommen!

Detta blir en blogg om allt från film & musik till familj, foto, TV-spel och Alfa Romeo!
Bråkar just nu med min design..men snart så får den duga.

image1

(Ekorren är fotograferad 13 januari 2008 i Söderhamn med Samsung GX-10 och Samsung D-Xenon 50-200mm)

RSS 2.0