Bilder.

Gästrummet. har tyvärr ingen "före" bild men det var blåa väggar där före.


Garaget. Inte helt färdigt men ränderna ska dit på väggen där det saknas också. Bilen på bilden är inbrottsskadad och står och väntar på reparation.


Trappen;
Före



Efter!



Toaletten nere
Före


Efter!


Avslutar med en bild på Tiger liggandes på köksbordet...
//Peter

Nytt försök...

Jag skäms. Starta en blogg och sedan inte skriva något? Husköp och allt runtomkring det kan jag ju inte heller skylla på. B har ju tid att blogga så det kan inte vara det :)

Vi har nu bott i det nya huset i ca 3½ månad och vi stortrivs.

Förutom att pyssla med att packa upp allting har vi haft tid att renovera gästrummet och inreda det för att våra nära och kära ska ha någonstans att sova vid övernattning.

Garaget har fått sig en omgång (doh), en välbehövlig sådan. Alla väggar är spacklade/målade vita med 3 färgfält mitt på väggen för att få till den rätta känslan. Självklart har det även inretts med en hel massa nya verktyg :)

Trappen till källaren hade en spaljé och räcke som var furu, klarlackad furu. Efter många timmar är de nu vita! Sån himla skillnad blev det.

Senaste projektet var toaletten i källaren. Väggar har målats, taket sänkts ned med försänkta spottar samt ny spegel/belysning/hylla/toarullehållare/handdukshållare/handdukar och annat lull lull.

Bilder på allt ovan kommer inom kort.
Håll till godo med denna på en blomfluga sen i somras
//Peter

Blomfluga


RSS 2.0